Magneti Marelli Checkstar konceptet

MAGNETI MARELLI

Fra d. 1.7.2019 er City Car parts blivet autoriseret Magneti Marelli Checkstar Dealer ,, serviceværksted forhandler og vil formidle værkstedskonceptet på danske marked

Magneti Marelli er en stor producent af forskellige bildele. Firmaets hovedkvarter er beliggende i Corbetta, Italien. Firmaet fremstiller ikke kun bildele, men ejer også en kæde af værksteder, Magneti Marelli Checkstar. Det er en partner for mange racerbilhold inklusiv F1. De fremstiller en produktserie til biltuning.

Magneti Marellis baggrund

Magneti Marellis historie startede i 1919. Firmaet blev grundlagt af Ercole Marelli og sammen med FIAT var de kendt som F.I.M.M. (Fabbrica Italiana Magneti Marelli) og fremstillede elektrisk udstyr. Nu om dage udvikler de elektronik til biler og arbejder aktivt på at opfinde intelligete systemer, der er i overensstemmelse med de højeste miljøkrav og sikkerhedskrav.

Magneti Marelli findes i 19 lande i Europa, Asien, Nord-og Sydamerika. Firmaets struktur omfatter 89 fabrikker, 12 udviklings- og forskninscentre og 30 montageenheder. Antallet af ansatte overstiger 40.000 personer. Firmaets omsætning udgjorde i 2015 7,3 mio. €.

Magneti Marellis bildele udstyres i Mercedes-Benz, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, Citroën, Peugeot, Renault, Volvo og BMW. Originale dele bruges også af Volkswagen og General Motors. Dele til reservedele fremstilles også under navnet Magneti Marelli.

Magneti Marelli bildele

  1. Elektroniske systemer. Denne kategori omfatter mere end 500 dele inklusiv instrumentgrupper, instrumentdisplays og satellitnavigation. Når de udvikles er der ikke kun fokus på kvaliteten, men også på designet. Alle Magneti Marelli instrumenter er en kombination af præcision, pålidelighed og individuel stil.
  2. Suspensionssystemer. Avet af stive materialer med et lag, der kan modstå rust. Som hovedregel kommer de med gummibøsninger, forsegling og monteringsdele.
  3. Udstødningssystemer. Denne kategori omfatter katalysatorer, efterbehandlingssystemer til reduktion af NOx, lyddæmpere og andet udstyr. Til produktionen bruges materialer, der kan modstå høje temperaturer og kemiske stoffer. Alle produkterne er i overensstemmelse med de miljøkrav, der er for højtydende udstødningsfiltre.
  4. Motorer og gearkasser. Grundet installeringen direkte I injektionssystemet under højt tryk i GDI-motorer, har udviklerne sikret en mindskning i kuldioxidudledningen på op til 13 %. Turboladersystemet tillader en reducering af størrelsen på drivaggregatet, uden det mister sin kraft. Dieselmotorer er designet på multijetprincippet. Magneti Marelli specialiserer sig i sekventielle gearkasser. Brugen af dem i hydraulisk aktivering øger gearkassen aktiveringshastighed og forbedrer køretøjets sportsegenskaber.
  5. Lys til køretøjer. Virksomheden tilbyder banebrydende teknologier, for eksempel IR og adaptiv belysning, for at forbedre sigtbarehden, når man kører om natten eller om dagen.
  6. Dele til brug ude og inde. Er indbegrebet af kvalitet, ergonomi og stil. Smukke, glatte paneler, mange plastholdere og et utal af farver, der vil behage selv den mest kræsne æstet.

Til reservedelsmarkedet fremstiller firmaet også viskere, vinduesregulering, gasfjedre, filtre, batterier, tændrørsledninger, bremseklodser, pumper, kofangere og andre dele. Du kan altid købe Magneti Marelli bildele hos city car parts til favorable priser i vores webkatalog ,

Ejer du et værksted og vil du hør mere om vores værkstedskoncept Magneti Marelli Checkstar,, ring og book en møde til gennemgang af konceptet , og bliv en del af en verdenskendt værkstedskæde 

Dan Branislav

Tlf 22595940